2 Nisan 2012 Pazartesi

Chilling Romance (2011)

Chilling Romance







Lise arkadaşıyla birlikte okul servisinin kaza yapması sonucu travma geçiren Yeo-ri, o kazadan sonra hayaletler görmeye başlamıştır. En yakın arkadaşını kaybeden Yeo-ri insanlara yakınlaşmak istediğinde o hayaletler onlara zarar veriyor veya kaçmalarını sağlıyorlardır. Jo-gu ise izleyiciyi güldüren sihirbazlık gösterileri yapıyordur. Bir gün yine dışarıda gösteri yaparken seyirciler arasında bir kızı fark eder. Herkes gülerken o hiç gülmüyordur. Hemen dikkatini çeker ve gösteri sonunda kızı takip eder. Esrarengiz bir şeyler olduğunun farkına varır ve aklına korku ile ilgili gösteri düzenlemek gelir. Yeo-ri ye gösterisinde hayalet rolünü oynamasını teklif eder. Hayaletlerden dolayı yapayalnız bir hayat yaşayan Yeo-ri teklifi kabul eder ve yaklaşık bir sene orada çalışır. Her gösteri sonunda iş arkadaşları dışarıda içki içmeye, beraber eğlenmeye davet eder ama o her seferinde reddeder. Değişik değişik bahaneler uydurur ve en sonunda bir gün kabul eder. Jo-gu ondan etkilenmiştir ve bunu belli etmemeye çalışıyordur ilk başlarda. Yeo-ri içki içmeyi abartan bir kızdır ve dolayısıyla abuk sabuk şeyler yapması kaçınılmazdır. Bu geceden sonra Jo-gu ile Yeo-ri daha çok yakınlaşacaktır ve Jo-gu onun gördüğü hayaletleri görünce çok korkacaktır.



Biraz The Ring filmini andıran, bazen absürt, genelde ise romantizmin olduğu bir filmdi. Son Ye-jin'i komedi filminde izlememiştim daha önce. Bu yüzden biraz tuhaf geldi. Sanki pek becerememiş gibi bu rolüde. Başrolün diğer oyuncusu Lee Min-ki ise çok şanslı veletmiş. Öptükçe öptü kızı. Sonuç itibariyle vasat bir film diyebilirim. Bazı yerlerde güldüm. Gömlek yırtma kısımlarında özellikle :) 6 puan vereyim bari o da Son Ye-jin'den dolayı.




4 yorum:

MOR dedi ki...

Vasat dedin ya izlemem şimdi ben bu filmi. :)

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

çokda izlenir bir şey değil yani:( öyle mi?

Neo dedi ki...

Eğlencelik diyebilirim arkadaşlar. Ortalama bir film işte :)

Adsız dedi ki...

mutlaka izlenmesi gereken enfes bir film elbette eğlencelik zaten bu amaçla çekmiş, mesaj kaygısı gütmemişler ,herşey de oscar aramaya luzum yok bu filmi düşünmüş olmaları bile ilginç ben çok beğendim...

Yorum Gönder

Newer Posts Older Posts