22 Kasım 2010 Pazartesi

"The Accidental Couple" (2009)

 Six Months
That Fool
While I Was Looking
That Dummy
Keu Babo



Başrollerde sevdiğim iki oyuncunun oynadığını görünce hemen bu diziyi izlemek istedim. İzledim ve benden olumlu puan aldı. Dizinin hikayesi şöyle;

Han Ji-soo ünlü bir oyuncudur, sevgilisi ise bir milletvekilinin oğludur. Adamın babası oğlunun Han Ji-soo ile birlikde olmasını istemez. Nedeni ise yeni yapılacak seçimlerde başkanlığa aday olacak olması ve bunun olumsuzlukla sonuçlanmamasını istemesi. Han Ji-soo ile sevgilisi bir gün araba ile giderlerken kaza yaparlar. Tam o esnada kazayı farkeden Goo Dong-baek onlara yardım eder. İki sevgili gizlice buluştukları için bu kazayı kimsenin görmesini istemiyorlardır. Peşlerinde olan bir gazeteci onları o şekilde yakalamak istemektedir. Han Ji-soo'nun sevgilisi hemen plan yapar ve Goo Dong-baek'e araca binmesini söyler. Gazeteci geldiğinde onları yakaladığını sanar ama karşısında başka bir adam görür. İkili artık sevgili olduklarını ve evlenmek üzere oldukları yalanını ortaya atar. Altı ay boyunca bu şekilde sürecek bir anlaşma yaparlar. Goo Dong-baek bir postahanede çalışan basit bir memurdur. Başına gelen bu olay sayesinde zor durumlara düşsede çoğu zaman ünlü bir oyuncu ile birlikte olduğunun bilinmesi ona bir çok avantaj sağlayacaktır. Herkes onların birlikteliklerini gerçek zannediyordur. Goo Dong-baek, Han Ji-soo'nun büyük bir hayranıdır. Onu yakından tanıdıkca daha çok sevecekdir. Han Ji-soo'nun da aslında muhteşem bir geçmişi olmadığını. Onunda hayatında bazı sıkıntıları olduğunu öğrenir ve onun mutlu olması için herşeyi yapar.

Dram yönüde olan romantik bir dizi. Pişman olmayacağınıza eminim. Yalnız altyazısı ızdırap gibiydi. Çoğu yerde dizinin müziklerini çevireceğim diye normal konuşmaların kaybolduğu bir çeviri olmuş. Media Player Classic ile bile izleseniz düzelmiyor çünkü. Süre ayarlamalarında yanlışlıklar mevcut. Subtitle Workshop'a girerek şarkı çevirisi olan yerleri silmek zorunda kaldım çoğu zaman. Son iki bölümün Türkçe altyazısı yokdu birde. Neyse ki yetecek kadar İngilizcemiz varda o şekilde izledik. 15. bölümün sonuna dikkat diyorum. Yapma bunu dedirtiyor insana İşte o sahne. Ne olduğunu söylemiyorum tabii ki.



Resimin büyük halini görmek için üzerine tıklayın



Resim yetmediyse buyrun videosunu da ekledim :)


https://vimeo.com/manage/videos/874045481

0 yorum:

Yorum Gönder

Newer Posts Older Posts