26 Nisan 2012 Perşembe

Gangster High (2006)




Ortaokuldan sonra liseye yeni başlamış olan Lee Sang Ho (Kyeong-ho Jeong) okul bahçesinde futbol maçı oynarken arkadaşlarının kavgasını ayırmaya çalışır. Özür dileme mevzusu meydan okumaya dönüşür. Okulun salonunda yapacakları kavga sonunda kaybeden özür dileyecektir. Hong Gyu Jo ile Lee Sang Ho kavgaya tutuşur ve bu esnada hepsinin ortak arkadaşları olan Jae Gu içeri girer. Kavga böylece son bulur. Artık kavgalı değil can ciğer arkadaş olacaklardır. Hatta kendi aralarında bir futbol takımı kurup adına da Kaplanlar ismini verirler. İçlerinde en iyi dövüşen kişi Lee Sang Ho'dur ve diğerleri onu başkan seçerler. Okulları ve çevresi çetelerden geçilmiyordur. Sang Ho'nun aşık olduğu kızda başka bir çete liderinin sevdiği kızdır. İkisi ayrılmıştır ama çetenin lideri kızın peşini bırakmamaktadır. Devamlı belanın içine çekilen bu topluluk kız mevzusu vs derken arkadaşlarından birinin ağır bir şekilde dayak yemesi diğerininse kavga esnasında kaçarken araba çarpması sonucu hayatını kaybetmesiyle patlama noktasına gelir.





Belki çoğunuz görmüştür şu bilardo salonunda kavga eden korelilerin üzerine türkçe klip yapmışlardı :) İşte o film bu. Başrol oyuncusu Kyeong-ho Jeong, Sorry I Love You dizisindeki Choi Yun karakterini oynayan kişi. Jae Gu karakterini oynayan Lee Tae-Seong'u ise Playful Kiss dizisindeki Bong Joon-Gu karakterini canlandırmıştı.



Filmde dikkatimi çeken başka bir şey daha vardı. Hie-jin Jang bu filmde feci şekilde Gianna Jun'a benzemiş. Örnek aşağıdaki resim. Fena bir film sayılmaz. Tavsiye edilir.






0 yorum:

Yorum Gönder

Newer Posts Older Posts