11 Eylül 2012 Salı

"Cain and Abel" (2009)

"Cain and Abel"
Habil ile Kabil

Lee Cho-in anne ve babasını küçükken bir trafik kazasında kaybettiği için Lee Seon-woo'nun babası Lee Jong-min tarafından evlatlık olarak alınmıştır. İkisi de büyümüş babaları gibi doktor olmuştur. Büyük kardeş olan Lee Seon-woo beyin cerrahıdır. Kardeşi ise yeni yeni bu işe başlamış ama çok başarılı bir cerrahdır. Küçüklüklerinden beri tanıdıkları Kim Seo-yon'a ikisi de aşıktır. Ancak abisi bunu bir türlü ona açıklayamaz. Uzun bir süredir Amerika'dadır. Döndüğünde kardeşi çok sevinir. Lee Cho-in artık Kim Seo-yon ile sevgilidir. 



Bunu öğrenen Lee Seon-woo deliye döner. Üstelik babası da kendisinden çok küçük kardeşine değer veriyordur. Kıskançlığı tavan yapan Lee Seon-woo kardeşi için hain bir plan hazırlar. Çin'de bir ameliyatı izlemesi için onu gönderir. Bu ameliyat babalarının ameliyatı için bir gösterge olacaktır. Bu yüzden Cho-in hiç beklemeden oraya gider. Orada onu karşılayacak ve yardımcı olacak rehberi dahil Seon-woo'nun tuttuğu adamların planının bir parçasıdır. 






Rehber olarak görev yapan Oh Yeong-ji, Lee Cho-in'i kötü biri zannettiği için onunla irtibatta olan kiralık katillere devamlı bilgi veriyordur. Ancak gittikleri bir köyde ücretsiz çocukları tedavi ettiğini görünce, üstüne bir de kendisinin apandis ameliyatını gerçekleştirince durumu anlar. Ondan etkilenmeye başlar. Tedavisine kendisi devam edebilmesi için ona reçete ile birlikte ilaçların uygulama şeklini de yazar. Lee Cho-in dönüş yolundayken kaçırılır ve çölde vurularak ölüme terk edilir. Öldüğünü sanan kiralık katiller onu orada öylece bırakır ve gider. Cho-in tesadüf eseri oradan geçmekte olan Kuzey Koreli kaçaklar tarafından bulunur. Hafızasını yitirmiş, kendi adını dahil bilmeyecek bir vaziyettedir, ancak doktorluk refleksleri ve iç güdüleri halen devam ediyordur.


Seo-yon, Cho-in'den uzun süre haber alamayınca Çin'e onu aramaya gitmeye karar verir. Hiç bir şeyden haberi yokmuş gibi Seon-woo'da onunla birlikte gelir. Telefonundan son sinyal alındığı yer olan bölgede birlikte kayıp afişleri asarlar.



Cho-in tekrar hafızasına kavuşacak mıdır?


Seo-yon onu bulabilecek midir?


Seon-woo'nun başka planları var mıdır? 


Yeong-ji, Cho-in'i tekrar görebilecek midir?

Hepsini izlediğinizde göreceksiniz ama ben daha önce izlemiş olanlar için en sonunda bir spoiler fotoğrafı vereceğim. Her yönüyle güzel bir diziydi. Hala izlemeyen varsa kaçırmasın derim.




Oyuncular









Dizinin sonundan spoiler


1 yorum:

Aysemiin dedi ki...

Belki 5 yıl olmuştur dizinin 7. bölümüne gelip izlemeyi bırakalı :) Geçen yarım bıraktığım dizileri bitirme kararı alıp bu diziye devam ettim. Çok zaman geçmesinden midir nedir bilemedim ama o ilk duyguları yaşatmadı bana. Yinde de Ji Sub'u ve muhteşem oyuncu Hyun Jun'u izlemek keyifliydi :)

Yorum Gönder

Newer Posts Older Posts