24 Ağustos 2011 Çarşamba

My Dear Desperado (2010)




Dong-chul orta yaşlarına gelmiş bir gangster'dir. Artık eskisi kadar iyi dövüşemiyor hatta dayak yiyordur devamlı. Patronunun yerine cinayet işleyerek hapise girmiş ve çıkmıştır. Patronu hapisten çıktıktan sonra en iyi adamı olacağı sözünü vermiştir.

Se-jin ise zor şartlar altında büyümüş bir genç kızdır. Babası tren garında görevlidir. See-jin üniversite eğitimini tamamladıktan sonra Seul'e gitmek için babasının çalıştığı gardan trenle hareket eder. Bulduğu ilk işine daha başlayamadan şirketin iflas ettiği haberini öğrenir. Artık yuvadan ayrılmıştır ve bunu babasına bildirmez. Çalışıyor gibi babası ile telefonda görüşüp başka işler arıyordur. Şanssızlıklar yakasını bir türlü bırakmaz.

Se-jin gangster olan Dong-chul'un oturduğu bodrum kata yan komşu olmuştur artık. Yan dairede oturan kişinin gangster olduğunu kısa zamanda anlayacak ve korkuya kapılacaktır. Ama onda farklı bir şeyler vardır. Gangster'ler kötüdür ama Dong-chul öyle biri değildir. Bu ikilinin ümitsiz yaşamları birbirlerine destek olmalarını sağlayacaktır.

Açıkçası bu kadar güzel bir film beklemiyordum. Sonları özellikle çok iyi olmuş. Bu türün tavsiye edilebilecek olan filmlerinden.

2 yorum:

Oh Yoon Joo dedi ki...

Hala indirildiği klasörde izlenmeyi bekliyor film. Kendimi bir türlü ısındıramadım filme (: Cümlede
çok şık oldu ama umarım izleyebildiğim günün ertesi gelip yorum yazacağım (:

Neo dedi ki...

Bende indirdikten sonra uzun süre bekletmiştim. İzlemeden önce fazla bir beklentim de yoktu ama beklediğimden iyi çıktı film :) Kısa zamanda izle bence^^ Yorumunu bekliyor olacağım.

Yorum Gönder

Newer Posts Older Posts