16 Ocak 2013 Çarşamba

Anadolu Kartalları (2011)




Pilot olmak için nasıl bir zorlu süreçten geçildiğini ve ne gibi fedakarlıkların yapıldığını anlatan film Anadolu Kartalları. Kişisel duyguları bir yana bırakmalı mı insan yoksa işine mi odaklanmalı. Bu gibi bir meslekte en önemli şey rahat bir kafa tabii ki.


Burcu ve Ömer


Türk Yıldızları
Uluslararası Anadolu Kartalı Hava Tatbikatı dünyanın her yerinden gelen pilotların katılımıyla gerçekleştirilen bir tatbikattır. Üsteğmen Ahmet'in kız arkadaşı onun pilot olmasını istemiyordur. Çekinceleri vardır tehlikeli bir meslek olmasından dolayı. Ama Ahmet tüm kararlılığıyla pilot olma sevdasından vazgeçmez. Hedefi bir gün Türk Yıldızlarına katılmaktır. Ahmet gibi bu yolda hedefine ulaşmaya çalışan Ayşe, Mustafa, Fatih ve Tunç'da vardır. Onlara bu yolda Babacan tavırlarıyla Kemal Yüzbaşı (daha sonra Türk yıldızları filo komutanlığına atanır. Kemal Binbaşı olur.) yardımcı olacaktır. Rolünü de gerçekten iyi oynamış tebrik etmek lazım. Yakışmış kendisine :)

Kemal Yüzbaşı ve Üsteğmen Ömer
Şimdi geleyim asıl bombaya. Konuları çok farklı ama bazı benzerlikler de var. Hatta sonu bile aynı neredeyse. Bu filmi Koreliler resmen araklamış bizden. Bahsettiğim film Return 2 Base. Hep biz mi çalacağız? Başarılı bir film olmuş ama biraz daha aksiyon sahnesi olsa daha hoş olurmuş. İki tane güzel şarkı da var bu filme ait. Bu tarz filmleri daha çok görmek istediğimi söyleyeyim. O yüzden puanını biraz yüksek verdim.

maNga - Fly to Stay Alive



 Kenan Doğulu - Güle Güle




Ekran Görüntüleri

Burcu ve Üsteğmen Ayşe

Üsteğmen Ömer
Üsteğmen Ömer
Kemal Yüzbaşı / Binbaşı
Yüzbaşı Kemal
Türk Yıldızları
Solo Türk


Eskişehir'den bir Manzara
Solo Türk

Solo Türk


Alternatif Posterler










0 yorum:

Yorum Gönder

Newer Posts Older Posts