25 Aralık 2012 Salı

"Seven Days of a Daddy and a Daughter" (2007)

Baba ve Kızının Yedi Günü


Babasından nefret eden ergen bir kız, kızı ile eskisi kadar yakın olamayan ama onu çok seven ve üzerine titreyen bir baba. Bu ikisinin ruhları yer değiştirirse ne olur?

7 bölümlük bu eğlenceli dizimizde bunu görüyoruz. Koume ve babası babaannesini ziyarete giderler. Dönüşte babaannesinin dediğine göre efsane olan şeftalilerden yerler. Tren tünele girdiğinde kaza yapar ve baba ile kızın ruhları yer değiştirir. Hastanede gözlerini açarlar. Daha sonra aynada kendilerini görünce kopan şamata :)



Japonya'da ve hatta ülkemizde telefonu hiç elinden bırakmayan gençleri görmek mümkün. Ama orada daha bir fazla. Adamın (aslında kız) ergen bir kız gibi telefonla oynaması, durmadan bir şeyler yazması, komik görüntüler ortaya çıkarıyor. Dahası babasının yerine onun bedeniyle işe gidecektir. Kız ise (aslında babası) okula giderek derslere girmek zorundadır. O da aslında okulun ne kadar zor olduğunu anlıyor. Bunun gibi daha birçok detay var.








Bu sayede ikisi de birbirinin zorluklarını anlıyorlar ve gerçek bedenlerine döndüklerinde eskisi gibi anlayışsız olmuyorlar.

4 yorum:

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

şimdi izleyelim mi izlemeyelim mi:D

Neo dedi ki...

İzlemelisin :) Eğlenceli bir dizi. 7 bölüm zaten.

Duygusuzcuk dedi ki...

Konusu çok dikkatimi çekti. Eğlenceli de gözüküyor, sadece 7 bölümmüş de. Listeme ekledim. Öneri için teşekkürler. ^^

ozgekaya dedi ki...

Merhaba buna benzer film öneriniz var mı ? Konusu beden değiştirme olan ?

Yorum Gönder

Newer Posts Older Posts