21 Ekim 2011 Cuma

"Protect the Boss" (2011)

보스를 지켜라



Karakterler: 

No Eun Seol 
(Sekreter ve eski bir sokak dövüşçüsü)

Cha Ji Heon 
(DN Başkanının oğlu ve şirketin varisi + Milli Pısırık)

Cha Moo Won 
(DN Müdürü)

Seo Na Yoon
(Cha Ji Heon'un eski kız arkadaşı + Ice Cream)


Cha Bong Man (DN Başkanı)
Shin Sook Hee (Cha Mo Woon'un annesi ve şirketin ortaklarından)
Mrs. Song (Cha Bong Man'ın annesi ve şirketin asıl sahibi)

Öncelikle diziyi izlemeye karar vermem şu fragman sayesinde oldu. Görüldüğü gibi her türlü inancı deniyor No Eun Sol :) Sebebi ise doğru düzgün bir iş bulmayı istemesi. Sonrasında yırtık bir karakter olması. Dövüşçü olması ilginç geldi. Piyasada zaten o arada komedi dizisi yoktu. Bunu izlemeye başladım bende.



No Eun Sol küçük çaplı işlerde çalışarak hayata tutunmaya çalışan bir kızdır. Her türlü işi yapmıştır. Artık düzgün bir iş bulmak için çareler arıyordur. Her gittiği yerde reddedilen No Eun Sol'e bir gün işe kabul edildiğine dair bir telefon gelir. Haberi alan No Eun Seol buna çok sevinir ve ertesi gün iş yerine gider. Fakat gittiği yer gangster çetesinin bürosudur. İlk başta buna aldırış etmez ve göreve başlar. Aynı akşam patronları eğlence yapmak ister ve diğer sekreterle birlikte karaoke bar'a giderler. İçki eğlence kızlar vs derken başkanları No Eun Seol'e ve diğer sekretere sarkmaya taciz etmeye başlar. No Eun Seol daha fazla dayanamaz ve başkanı tuvalette sıkıştırıp bir güzel dersini verir. Bu arada aynı barda eğlence yapan Cha Ji Heon ve ekibindekilerde oradadır. Cha Ji Heon kalabalık ortamlarda bulunmayı sevmeyen aşırı hijyen meraklısı saplantılı bir insandır. Ortamdan rahatsız olup hemen ayrılır. Dışarı çıkarken No Eun Seol ile çarpışırlar ve Cha Ji Heon'un telefonu yere düşer. Cha Ji Heon hemen özür dilemesini ister Ne Eun Seol'den. No Eun Seol'de özür dileyeceğini ama onun da özür dilemesi gerektiğini söyler. İkisi konuşurken arkadan gangster çetesi No Eun Seol'ü yakalamak için atağa geçer. No Eun Seol hepsini bir güzel döver ve oradan kaçar. Cha Ji Heon onun yanında olduğu için boş yere çeteden dayak yer sonra. Cha Ji Heon eve geldiğinde babasından da bir ton azar işitir. Babası zaten ona hep bağırıp çağırıyordur ama çokda seviyordur. Çünkü tek oğludur. Ve şirketin varisi olacak tek kişidir. Oğlunun dayak yemesini içine sindiremeyen Cha Bong Man hemen ona saldıranları buldurur ve bir güzel falakaya çeker. Böyle de bir özelliği vardır. Çünkü kendisi de No Eun Seol gibi eski bir gangster ve çetenin patronudur. Cha Ji Heon'un sekreteri boşboğazın tekidir. Dışarıda içki içerken telefonda seslice patronunun yaşadığı olayları anlatır. O esnada orada olan bir gazeteci bütün bunları duyar ve haber yapar. Hemen basına yansır ve başkan Cha Bong Man zor durumda kalır. Hakkında soruşturma açılır ve mahkeme gönüllü olarak sosyal hizmet etme cezası verir. Ertesi gün No Eun Seol yeni bir iş görüşmesine gider. Burası DN Grup şirketidir. Yani Cha Bong Man'ın başkanı olduğu şirket. İş görüşmesinde No Eun Seol'ü birisi fark eder ve etkilenir. DN Müdürü Cha Mo Woon. No Eun Seol orada onları bir güzel azarladıktan sonra ayrılır. Sonra onu arayıp kabul edildiğini söylerler. İşe alınan No Eun Seol onun yüzünden dayak yiyen Cha Ji Heon'un sekreteri olacaktır. Şamataya hoş geldiniz :)

Ve iş yerindeki ilk karşılaşmaları :)

Buraya kadar yazılanlar ilk bölümün özetidir. Daha sonraki bölümlerde Cha Ji Heon, No Eun Seol'den etkilenmeye başlayacaktır. İlk iş görüşmesinde Cha Moo Woon'un üzerinde de garip bir etki bırakmıştır No Eun Seol. İki kuzenin arası bu yüzden bozulacaktır ve çekişme başlayacaktır. No Eun Seol'de kendisini işe alan Cha Moo Woon'a karşı iyi şeyler hissediyordur. Cha Moo Woon onunla parkta bir eğlenceye bile çıkmıştır hatta. İşte o anlardan birinde No Eun Seol'un gömleği ıslanmış Cha Moo Woon'a bakış atarken ki komik hali :)

Cha Ji Heon ve No Eun Seol'un yakınlaşması



Seo Na Yoon'un Cha Ji Heon'un eski kız arkadaşı olduğunu söylemiştim. Sülük gibi yapışıp onun peşini bırakmamakta ısrarlıdır. Annesi ve Cha Moo Woon'un annesi şirketi ele geçirmek için hain planlar içindedir.


Aşağıdaki gifte görüldüğü gibi sosyal hizmet yapan başkan'a yalakalık yaparken komik bir manzara ortaya çıkıyor.



Cha Ji Heon'un babası yine onu dövmeye kalkışırken. Muhtemelen kamera arkası burası. Çünkü hepsi sırıtıyor :)




 Cha Moo Woon içkiye dayanıklı olmayan bir adamdır. Bu yüzden çok çabuk sarhoş oluyordur. Üstteki gifte bir buluşmalarında ona kola koyuyorlar. Ama o soju eklemeye çalışıyor ve diğerlerinin tepkisi :)



Buradaki gif'te de Cha Moo Woon ve Cha Ji Heon, No Eun Seol için kavga ediyorlar. Şirketteki her şeyi ona bırakacağını No Eun Seol'u kendisine bırakmasını söyleyen Cha Ji Heon kıçına tekmeyi yemeye hazır şekilde bekliyor :)

Çok uzun yazmak istemiyorum o yüzden kısa keseyim. Yan karakterlerini de çok sevdiğim bir dizi oldu. Kötü karakter diye başta ısınamadığımız Seo Na Yoon bile kendini sevdirdi. Çok fazla beklenti içinde olmadan eğlenerek izleyebileceğiniz bir dizi. Sonlara doğru klasik kore esintilerini görmek mümkün. Her kore dizisinde olan bazı klişeler bunda da mevcut. İyi seyirler :)

2 yorum:

şizo-mizo dedi ki...

ben de yeni bitirdim.. eğlenceli, güzel bir diziydi.. :) No Eun Seol tam benim kafadandı.. sevdim bu kızı.. :))

favori sahnelerimden biri Cha Ji Heon'la Cha Moo Woon'un tuvaletteki dalaşmalarıdır.. birbirlerine doğru uçarlarken içeri biri girer ve bozuntuya vermeden başka şeylerle uğraşırlar falan.. ne gülmüştüm o sahnede.. :)))

Neo dedi ki...

Evet o sahnede çok iyiydi :)) Detaylı baksak daha çok şey çıkarda onlarda izleyenlere kalsın :)

Yorum Gönder

Newer Posts Older Posts