24 Eylül 2012 Pazartesi

"Big" (2012)





Oyuncular





Seo Yoon Jae başarılı bir doktordur. Bir gün bir arkadaşının düğünündeyken kazayla Gil Da Ran'ın sakatlanmasına yol açtığı için kendini suçlu hisseder. Kendi hastanesinde tedavisini üstlenir ve bu zaman süresinde ona aşık olur. Gil Da Ran ise bir öğretmendir. Sınıfına Amerika'dan yeni bir çocuk gelir. Kendini beğenmiş ve bir o kadar da zeki bu çocuk motosikletiyle giderken Gil Da Ran'ın sevgilisi Seo Yoon Jae'nin otomobiliyle çarpışır. Kaza sonucunda ikisi de denize düşerler ve o esnada ruhları yer değiştirir. Hastanede uyanan Kang Kyeong Jun kendini Seo Yoon Jae'nin vücudunda bulur. Kendi vücuduysa Seo Yoon Jae'dedir ve o da komadadır. Hastanede KKJ'yi gören Gil Da Ran doğal olarak kendi sevgilisi SYJ'nin olduğunu zanneder. KKJ uzun süre Gil Da Ran'ı inandıramaz ama sonunda bu olayın gerçekleştiğine inanacaktır. Bu aralarında sır olarak kalmalıdır. Bu konuda anlaşırlar ve SYJ'nin kendi vücuduna dönmesini bekleyeceklerdir.

Bu sefer hiç derine inmeden bu dizi hakkında fazla bir şey yazmayacağım. Fantastik dizileri sevdiğim için bunu da izlemeliyim demiştim kendime ama hiç beklediğim gibi bir dizi değildi.

OST'leri dışında pek de bir artısı olmayan, sonunun ne olduğu belli olmayan bir diziydi.





Fragman

1 yorum:

Hatice Hayal dedi ki...

Gong Yoo ve Lee Min Jung olmasına rağmen bu diziyi sevemedim. Gon Yoo'nun dönüşü böyle olmamalıydı öyleki dizinin 8. bölümden sonrasını izleyemedim.
Çok güzel yazmışsın bu arada eline sağlık :)

Yorum Gönder

Newer Posts Older Posts