1 Temmuz 2013 Pazartesi

"Pasta" (2010)




Oyuncular

Öncelikle Pasta bildiğiniz pasta değil bunda anlaşalım. Kim çevirdiyse bunu Türkçe'ye yanlış çevirmiş olmalı :) İngilizce de bu makarna anlamına geliyor çünkü.


Seo Yoo-Kyung bir restoranın mutfağında 3 yıldır asistan olarak çalışıyordur. Mutfaktaki İtalyan şef müdürle anlaşmazlığa düşer ve görevini bırakır. Yeni bir şef lazımdır ve Choi- Hyun-Wook bu görev için seçilir. İlk günden herkesin pestilini çıkarır. Mutfağında kadın istemediğini de söyler. Bütün hepsini kovar. İçlerinde sadece Seo Yoo-Kyung inatçı çıkar ve işi bırakmaz. Beethoven Virus dizisini izleyenler varsa bu adamın kafa yapısını anlayacaktır.


Restoranın sahibi kendini gizliyordur. Devamlı müşteri gibi gelerek yemekleri değerlendiriyordur. Seo Yoo-Kyung'la araları da oldukça samimidir. Restoranın sahibi Kim San'ın şimdilerde çıktığı kız Oh Se-Young'dur. Ancak ilişkileri fazla sürmez arkadaş olarak kalırlar. Çünkü Oh Se-Young'un asıl niyeti Choi-Hyun Wook'u bu restoranda işe aldırmaktır. Eskiden onunla İtalya'da eğitim alırken sevgililerdir. Ona karşı kurduğu bir komplo yüzünden ayrılmışlardır. Bunu düzeltmek ve yeniden onunla birlikte olmak istiyordur. Aldırmıştır da zaten. Şef İtalya'dan kendi ustalarını getirir. Hepsi Korelidir ama bir İtalyan gibi bu mutfağa hakimdirler. Eski çalışanlarla araları açıktır çünkü onların yerine hiçbir suçu olmayan kızlar işten çıkarılmıştır. Sadece bu değil oldukça havalıdırlar bu yeni gelenler.


Onları çekemiyorlardır. Seo Yoo-Kyung 3 yılın sonunda nihayet tava tutmaya başlayacakken işten kovulmak istemiyordur. Bu inadı onu şefe aşık edecektir. Şef de ona tabii ki. İlişkiler karmaşası şeklinde ilerleyecektir bundan sonra dizi. Komedi unsurları ve romantizmin bir arada olduğu bir dizi Pasta. Kong Hyo-jin'in oyunculuğunu severim. Bu dizide de iyi bir iş çıkarmış. Lee Sun-Kyun'un sesine bir türlü alışamadım. Lee Ha-Nui'nin ise gülümseyince ilginç bir çekiciliği vardı. Gereksiz bir not daha. Kim San rolünü oynayan Alex Chu Clazziquai Project grubunun bir üyesi. Bu gereksiz bir not değil hatta en önemli not. Dikkat dizi kilo yapar. Evet yapar :) Durmadan yemek görmek izlerken sizi acıktırır ve gecenin bir vakti tıkınmanızı sağlar. Aman ha!

0 yorum:

Yorum Gönder

Newer Posts Older Posts