24 Ocak 2013 Perşembe

The Thieves (2012)

Dodookdeul
Hırsızlar



Oyuncular


Trailer

Hırsızlık konusunda profesyonelleşmiş 10 tane hırsız Hong Kong'daki 30 milyon dolarlık "Güneşin Gözyaşı" adlı elması çalmak için plan yapar. Bu plandan daha önce Kore'de bir hırsızlık olayına karışmışlardır ve Pepsi yakalanıp hapse atılmıştır. Şartlı tahliye kararıyla salındıktan sonra tekrar bu işe atılır. Hepsi kendine göre gelecek planları yapıyordur. Ancak orada işler bekledikleri gibi gitmez. Herkes kendini kurtarmaya bakacaktır.


Biraz karakterlerin özelliklerine değineyim. Yenicall (Gianna Jun) meşrebi geniş bir hırsızdır. Genelde erkekleri tavlaması için kullanılır. İçlerinde en atletik olanı da o'dur.


Şarabı dökmeden bakın aşağı nasıl atlıyor.

Zampano (Kim Soo-Hyun) ekibin en genç üyesidir. Yenicall'e aşıktır. Pek başka bir özelliğini görmedim.

Macao Park (Kim Yun-Seok) daha önce bir çok büyük soygunu gerçekleştirmiş gözde bir hırsızdır. Yüzünü çok az kişi görmüştür. Pepsi'ye aşıktır.  


Pepsi (Kim Hye-Seo) önceki hırsızlık olayında yakalanıp hapse girmiştir ve o da Macao Park'a aşıktır. 

Popie (Lee Jung-Jae) belki de içlerinde en fazla kendini düşünen kişidir. O da Pepsi'ye aşıktır. 

Chewingum (Kim Hae-Suk) dul bir kadındır ve bir sevgilisi olmadığı için bunalımdadır. İçkiye olan düşkünlüğü ile tanınır.


Yenicall hatta onunla dalga geçiyor. Aşağıdaki gibi :) Tek sorununun bu olduğunu söylüyor.

Adrenalinin sonlara doğru yoğunlaştığı öncelerinde ise biraz komedi, biraz cinsellik vurgusunun yapıldığı bir film The Thieves. Gianna Jun fazlasıyla dişiliğini kullanmış bu filmde. Lee Jung-Jae'ye de bıyık yakışmış. Bundan sonra bıyık bıraksın bence. Kore'de tüm zamanlarda en fazla gişe hasılatı yapan film olmuş ayrıca. Gianna Jun faktörü etkili olmuş olabilir bunda. Kim Soo-Hyun'da Gianna Jun'u buldum bari koparayım şunun dudağını öperken demiş. Ayıp yani.

Gif'i biraz büyük koydum çünkü net belli olmuyor küçükken. Oynamıyorsa üzerine tıklayıp açın.

Ayrıca havuza girerken güneş gözlüğü takmak neymiş ya arkadaş? Tam kıroymuş Gianna Jun :)


0 yorum:

Yorum Gönder

Newer Posts Older Posts