15 Ocak 2013 Salı

"Arang and the Magistrate" (2012)

Arang ve Yargıç



Oyuncular






Yargıç
Arang

Cennetin Kralı ve Cehennemin Kralı
Arang arafta kalmış bir hayalettir. Diğer tarafa gidemeyen bazı ruhlar bu dünyada kalıyorlardır. Onları diğer tarafa göndermekse Mu Yong ve onun gibi olan ölüm meleklerinin görevidir. Yaşayan insanlardan sadece Eun Oh onları görebiliyordur. Eun Oh Miryang'a 3 yıl önce kaybolan annesini bulmak için gelmiştir. Yardımcısı Dol Sae ile ormanın içinden geçerlerken Arang isimli hayaleti görür. Ancak gördüğünü belli etmez. Diğer dünyada ise Cennetin Kralı ile Cehennemin Kralı vardır. Yüz yıllardır bazı ruhlar diğer tarafa geçmiyordur. Bunun bir sebebi vardır ve bunu ortaya çıkarmak için Arang ile Eun-Oh'nun da içinde olduğu bir plan hazırlarlar. Arang ve Eun-Oh (daha sonra Yargıç olacak) aralarında bir anlaşma yaparlar. Yargıç Arang'ın nasıl öldüğünü bulacak ve onun kim olduğunu öğrenecektir. Arang ise Yargıç'ın annesini bulmaya yardım edecektir.



Bang Wool
Ju Wal

Dol Sae

Yargıcın ona yardıma ikna olmasının sebebi Arang'ın saçındaki tokanın annesine ait olmasıdır. İlk başta ilgi çekici gibi bir konusu var gibi gelmişti ama izleyince çoğu zaman sıkan bir diziydi Arang and the Magistrate. Baek Ji Young'un güzel sesi için katlandım biraz da. Bölüm sonlarında çıkıyordu şarkısı. Love and Love.


Dizi de en merak ettiğim konu şu oldu. Burada Yargıç Arang'ı nasıl böyle tek koluyla kaldırdı ve neden önüne aldı? Fantezi mi yapıyorsunuz oğlum siz? Ayıp değil mi?




Tabii bu işin şakası. Kendime eğlence buluyorum. Ama yine de bilen varsa açıklarsa sevinirim :) Daha çok dram üzerine bir dizi ama onun da derecesini ayarlayamamışlar. Üzüleceğin yerde üzülemiyorsun öyle bir şey işte.

0 yorum:

Yorum Gönder

Newer Posts Older Posts