20 Aralık 2012 Perşembe

Looper (2012)

Tetikçiler




2074 yılında zamanda yolculuk bulunmuştur ve hemen kötü insanların eline geçmiştir. Suç işlemek için gizlice kullanılıyordur. Kiralık katiller gibi çalışan Joe ve bağlı olduğu çete düzeni sağlıyordur. Ona bir zaman veriliyordur ve her zaman aynı yere ışınlanan kişiyi anında vurarak öldürüyordur. Geleceğe ışınlanan kişiden geçmişte hiçbir iz kalmıyordur böylece.


Yıl 2044, yine bir gün böyle bir görev gelir ve Joe görev yerine gider. Işınlanma gerçekleşir ve tam tetiği çekecekken gördüğüne inanamaz. Gördüğü kişi 30 yıl sonraki kendisidir. Yaşlı Joe onun kendisi olduğunu hemen anlar ve önceden genç Joe'nun tecrübelerine sahip olduğu için bir anlık çeviklikle vurulmaktan kurtulur ve genç Joe'dan kurtulur. Daha sonra ona gerçeği anlatır. Her şeyin "Yağmur Getiren" adı verilen bir çocukla başladığını söyler. Onu bulup öldürmek zorunda olduğunu da genç Joe'ya söyler.


Tetikçiler döngü adını verdikleri bu kişileri öldürmezlerse kendi hayatları da tehlikeye giriyordur. Çete onun peşine düşüyor ve işini bitiriyordur. Genç Joe döngüsünü kaçırdığı için artık çeteden kaçmak zorundadır.

İlgi çekici bir konusu var ancak yeterince iyi olamamış bir filmdi Looper.

0 yorum:

Yorum Gönder

Newer Posts Older Posts