4 Ağustos 2012 Cumartesi

Searching for the Elephant (2009)




Depresyon, çöküş, arzu.

Bu yeni nesil film, Seul’de yaşayan 30’lu yaşlarda genç, şehirli ve zengin profesyonellerin yaşantılarını ele alıyor. Üç çocukluk arkadaşı, her biri şizofreni, seks düşkünlüğü ve ihanet gibi sorunlarla mücadele etmektedir. Sırları açığa çıktıkça mahrumiyet duyguları şiddetlenir, büyüyen acıların sadece fazla da geçmiş olmayan çocukluklarından kaynaklanmadığını öğrendiklerinde, kaçınılmaz bir şekilde şok edici sona doğru sürüklenmektedirler.

Serbest fotoğrafçı Hyun-woo, plastik cerrah Min-suk ve finans uzmanı Jin-Hyuk her şeye sahiptir ama birbirlerinin sırlarına vakıf oldukça, yaşamları ve arkadaşlıkları bozulmaya başlar. Filmde rol alan ve çekimlerinden sonra intihar eden Ja-yun 
Jang da var.

Filmin konusunu güzel yazmışlardı sarangni'de bende bir kaç düzeltmeyle aynen ekledim.

Film en aklı başında kişi olarak görünen fotoğrafçı Hyun Woo'nun gözünden anlatılıyor. Onların hikayesi de en komik olanı zaten :) Gelecekten gelen bir kadın insan ırkını kurtarmak için onu seçiyor. O da buna inanıp kıza kaptırıyor kendini. Zaman zaman eğlenceli, zaman zaman sınırları zorlayan yetişkinlere yönelik bir film.

0 yorum:

Yorum Gönder

Newer Posts Older Posts