28 Haziran 2011 Salı

Secret, Super Junior, Bigbang, FT Island

Koreli müzik gruplarını çok fazla takip etmem ama bu aralar beğendiğim bazı şarkıları sizlerle paylaşmak istedim. Genelde dizilerde filan oynuyorlar sonra klibini görünce aa bu şarkıcıymış diyorum hep :)

İlk olarak en son beynimde replay isteğini artıran şarkıyı paylaşayım.  Şarkının bir yerinde sanki "tam zamanı" diyorlar gibi geliyor kulağa :) Bu şarkıyı neden sevdim hiç bilmiyorum :) Çok salakça geliyor ama neyse işte..

Secret - Starlight Moonlight

Arkasından uzun zamandır piyasada olan ama her dinlediğimde gaza getirebilen bir şarkı.

Super Junior - Bonamana

Sırada Bigbang var :)

Bigbang - Tonight

Ve FT Island...

FT Island - Hello Hello


Aklıma geldikçe beğendiğim şarkıları bundan sonra sizlerle paylaşmaya devam edeceğim :) Tavsiyeleriniz varsa çekinmeden paylaşın lütfen.

13 yorum:

mydestiny dedi ki...

BigBang grubunun bütün albümlerini, şarkılarını öneriyorum. Özellikle Taeyang'ın -Solar- albümünü^^

Neo dedi ki...

Bigbang'in yukarıda verdiğimden hariç beğendiğim şarkıları Hallelujah ile Tell Me Goodbye şarkılarıdır. Tüm albümlerini dinlemedim. Taeyang'ın albümünüde indiriyorum hemen. Teşekkürler :)

Adsız dedi ki...

hello hello yu devamlı dinliyorum ama diğerlerini sayende gördüm .ellerine sağlık seviyorum müzik postlarını güzel şarkılardan haberim oldu böylece :)

Neo dedi ki...

Teşekkür ederim :) Böyle yorum yazıp devamlı destek olan blog arkadaşlarımın olması çok güzel :)) İyi dinlemeler.

~kendisi dedi ki...

Secret'ın şarkısında tam olarak nerede "tam zamanı" dediğini düşünüyorsun? Ben dinledim ama dikkatimi çekmedi :) Güzel şarkılar paylaşmışsın. Ben de bir kaç öneride bulunayım. MBLAQ'den "Y" ve "Mona Lisa", f(x)'den "NU ABO", U-Kiss'den "Man Man Ha Ni" ve C.N.Blue'nun her şarkısı :D Ama en popülerlerini söylemek gerekirse "I'm a Loner", "Intuition" ve "Love Girl". Şimdilik bu kadar yeterli, daha istersen bende tavsiye bol Neo ;)

~kendisi dedi ki...

Aaa bu yazı eskiymiş, yeni fark ediyorum :/ :D

Neo dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=mTzxiCjSctA&t=63 Tam şurada söylüyorlar :) Çok benziyor. Teşekkür ederim. MBLAQ'dan Mona Lisa'yı biliyordum diğerini duymadım. f(x) ve U-Kiss'i de dinlemedim. CNBlue'nun güzel şarkıları var tüm albümlerin olduğu bir torrent indirmiştim. Yanılmıyorsam 1 veya 2 tane albümü dinledim. Sonra sistem çöktü gerisini dinleyemedim. Tekrar indircem ama. Tavsiyelerini her zaman beklerim. Çok teşekkürler :)

~kendisi dedi ki...

Gerçekten benziyormuş :D Ama söyledikleri şey aslında "non na man ıy", ekranda öyle yazıyor en azından :) C.N.Blue hakkında hemfikir olduğumuza sevindim. Keyifli dinlemeler öyleyse ^^

Neo dedi ki...

:D Çok teşekkürler. Secret grubundaki iki kızda çok güzel bu arada. Diğer kore gruplarından farklı geliyorlar bana.

~kendisi dedi ki...

Hangi ikisi merak ettim (şu sayfada kimin kim olduğu yazıyor http://sumandu.wordpress.com/kpop-profiles/girl-groups/secret-profile/) Ben sadece Sunhwa'yı biliyorum. Çok saf olduğu için dalga geçiyordu herkes :)

[Cevap epey geç oldu ama eve dönünce cevaplarım diye yıldızlamıştım bu konuyu ^^]

Neo dedi ki...

Ji-eun ile Sunhwa olması lazım :) Klipde esmer ile kızıl olanı. Ne için dalga geçiyorlarmış? ^^

Önemli değil cevap yazıldığında mailime geliyor. Buraya bakmasam da oradan farkedip geliyorum.

~kendisi dedi ki...

Kızıla yakın olan Sunhwa diğerini de ben de Ji-eun'a benzettim. O kızın saçları maviydi bir aralar. Harika bir sesi var. Dinlemediysen şu şarkıyı kesinlikle öneririm. Favori düetlerimdendir. http://www.youtube.com/watch?v=n1TLaZp1i8E

Sunhwa saftrik bir kız ondan millet dalga geçiyordu. Anlatılan şeyleri biraz geç anlıyor galiba. Bir de hani insan anlamaz ama çaktırmaz ya o öyle değil, boş bir ifadeyle bakınca hemen anlaşılıyor anlamadığı :D İzlerken acımıştım :/ Yazık anne babası üzülüyordur TV'de alay konusu olduğunu görünce. Ne yapalım yapısı öyle ^^

Neo dedi ki...

Güzelmiş gerçekten :) Hehe belki bizdeki bazı sanatçılar gibi salağa yatıyordur. Neyse şarkısını söylesin yeter benim için. Devamlı takip etmiyorum çünkü ne yaptıklarını :) Teşekkür ederim klip için. Son zamanlarda erkeklere eziyet vermeyi seven bir sürü Kore klibi gördüm. Şiddete teşvik ediyorlar adeta :)

Yorum Gönder

Newer Posts Older Posts