22 Ağustos 2020 Cumartesi

Timeline (2014)

 Timeline (2014)



Trailer

Tan ve June uzun yıllardır birbirinden hoşlanan iki gençtir. Tan, o küçük yaştayken onları terketmiş babası olmadan annesiyle birlikte geçinebilmeye çalışıyordur. June özgür ruhlu bir kızdır ve dünyayı gezmek istiyordur. Tan ise hayali olmayan bir gençtir. Üniversite tercihleri gelir ve Tan gazeteciliği seçer annesi hayalkırıklığına uğrar. Ziraat fakültesine gitmesini ve ona yakın olmasını istiyordur. Çilek bahçelerine sahip çıkacak birileri gerekiyordur.

Üniversite zamanı gelir ve Tan evden ayrılır. Bangkok'a gider. Oradaki ortamdan başı döner ve başka bir kıza aşık olur. June ise Japonya'ya burs kazanır ve oraya gider. Tan bir süre sonra bir şeylerin eksik olduğunu anlamaya başlar.

Annesi ile babasının yazışmalarından birine denk gelir. Eski mektuplardan biri. Şimdiyse uzaklarda olan June Facebook'tan onunla yazışıyordur. Eski bir hikâyenin modern versiyonu ortaya çıkmış olur. Filmde adını buradan alıyor.

Karakterler çok şirin. Dokunaklı yönleri olan da bir film. Genç kitleye hitab ettiği kadar arkada başka bir hikâyeyi de barındıran sıcak bir film.





0 yorum:

Yorum Gönder

Newer Posts Older Posts