7 Mart 2019 Perşembe

Love Me Not (2006)

Love Me Not (2006)



Julian kazanova bir adamdır. Zengin kadınların parasını yiyip onlarla eğlenir. Ruhsuz bir kişiliğe sahiptir. Hasisten yeni çıkmıştır ve tefecilere büyük miktarda para borçlanmıştır. Onun yardımcılığını yapan arkadaşı ise trafik kazasında ölmüştür. O arkadaşına bir mektup gelmiştir ve mektupta yüklü miktarda bir miras kaldığı söylenmektedir. Mirasın ortaklarından biri de ölen kişinin kız kardeşidir. Kız kardeşi ise görme engellidir. Julian hemen bir plan yapar ve mektuba cevap verir. Kızın yıllardır görmediği abisi rolüne bürünecektir mirasa ortak olmak için. Julian Min ile tanıştıktan sonra ondan etkilenir. Zamanla içinden çıkılmaz bir durum alır bu. Abisi rolündedir ama kıza aşık olmuştur. İtiraf etmekle etmemek arasında gidip geliyordur. Ancak borcunu da ödemek zorundadır. Süresi kısıtlı olduğu için parayı da elde etmek istiyordur.

Film 2002 yapımı Forget Love adlı Japon dizisinin Kore versiyonudur. Ayrıca bu filmden sonra That Winter, The Wind Blows adlı Kore dizisi de yapılmıştır. O dizide oldukça güzeldi. Ama bu film biraz oyunculardan dolayı mı bilmiyorum biraz soğuk göründü bana. Yine de güzel diyebileceğim bir film.

Son bir not Ju-hyuk Kim 30 Ekim 2017'de bir trafik kazasında hayatını kaybetmiştir. Haberi alındığında herkesi şok eden bir ölümdü. Genç sayılabilecek bir yaşta aramızdan ayrıldı. Sevenleri onu başarılı oyunculukları ile hatırlayacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

Newer Posts Older Posts