26 Temmuz 2016 Salı

Gantz: Perfect Answer (2011)

Gantz: Perfect Answer
Gantz: Part 2




Oyuncular
Fragman



Öncelikle uzun zaman önce izlediğim için hatırladığım kadarıyla konusunu yazacağım bunu belirteyim. Detayları kaçırmış olabilirim ama ana cevabı vereceğim. Filmi de açıp kısa kısa baktım bu yazıyı hazırlarken. Bir önceki yazımda Gantz'ın ilk filmini yazmıştım. Devamı olan bu filmde de mücadele devam ediyor. Bu sefer işin içinde dedektifler de var. Bu olayı çözmeye çalışırken başka bir yapılanma ile karşılaşacaklar. Gantz'a ulaşmaya çalışan gizli bir örgüt.

100 puana ulaşan Suzuki'nin iki seçeneği vardır. Ya hafızası silinip hayata döndürülecek ve serbest bırakılacak ya da sevdiği birini geri getirecektir. Suzuki 2. seçeneği seçer ve Kato'nun geri döndürülmesini seçer. Daha sonra Nishi geri döndürülür. Her yeni gelen yeni bilgiler vermektedir. Nishi Gantz'ın içindeki insanın enerjiye ihtiyacı olduğunu bunu da öldürdüğü insanlardan karşıladığını söyler. Bir başkası daha önce bu görevi başarıp hafızası silinerek serbest bırakıldığını ve şimdi tekrar burada olduğunu söyler. Kato'nun kılığına bürünmüş bir uzaylı vardır ve onları öldürmeye çalışıyordur. Sebep ise kız kardeşinin öldürülmesidir. 


Açıkça söylemek gerekirse ortada paralel bir evren vardır. Bir tarafta olan diğer tarafta olmayabiliyor. Gantz'a sızmaya çalışıp onu yok etmeye çalışanlar vardır. Gantz'da son çare olarak görevini tamamlamış başarılı kişileri geri toplar. Kendini korumak için. Sonunda iki paralel evrendekiler birbirleriyle savaşır ve Kurono sonsuz puan kazanır ve istediğini yapma özgürlüğü vardır. Gantz'ın içindeki kişinin yerine geçecektir ve bütün ölen insanların geri dönmesini sağlayacaktır. Kurono (yeni gantz) tek bir kişinin hafızasını siler. Sevdiği kızın. Kendisini hatırlayıp üzülmesini istemediği için. Diğer yaşayanlar ona minnet duyarak yaşamlarına devam edecektir.





0 yorum:

Yorum Gönder

Newer Posts Older Posts