29 Ocak 2012 Pazar

Pain (2011)

Pained
Tong Jeung



Küçüklüğünde bir trafik kazasında ailesini kaybeden ve o kazadan sonra acı hissetmeyen bir adam ve hemofili (kanın pıhtılaşmaması) hastası bir kızın yaşadıklarını anlatıyor bu film.

Nam-sun acı hissetmediği için tefeci bir adamın yanında dayak yiyerek insanların gözünü korkutmaktadır. Öyle ki ağzı burnu kan içinde kalır ama hiç bir şey hissetmez. Borcu olan taraf ise onun yediği bu dayağı görünce hemen borcunu ödemeye başlar. Bu şekilde yolunu bulmuş giderlerken bir gün Nam-sun Dong-hyeon'dan parasını almaya gider. Ona da aynı numarayı yaparak kendi kendine zarar verir ve parayı kopartmaya çalışır. 



Ama Dong-hyeon o kadar çaresizdir ki ödeyecek parası yoktur. Nam-sun'a neden ödeyemediğini anlatır ve Nam-sun'da onun kendi evinde kalmasını böylece fazla masraf yapmadan borcunu taksitler halinde ödeyebileceğini söyler. İkili artık aynı evde yaşamaya ve birbirlerinin acılarını paylaşmaya başlarlar. İki sefil insan birbirlerinde kendilerini bulacaktır. Ancak talihsizlikler onların peşini bırakmayacaktır.

Kısaca daha iyi bir film olabilirmiş diyorum. Puanımı bilgi kısmında göreceksiniz zaten. Altyazı bekleyenlere şimdiden iyi seyirler :)

4 yorum:

tarih84 dedi ki...

yani son cümleden alt yazısı çıktı mı dmeke istedin?

şimdi merak ettim bu filmi zaten ne zaman uğrasam bir film seçip izler buluyorum kendimi sağolasın.

MOR dedi ki...

Nasıl vurdu taşı eline! Ürperdim bi an. ^^

Kwon Sang Woo'nun oyunculuğunu beğeniyorum,sırf onun için bile izlenir derim. ~

Neo dedi ki...

@tarih84 hayır çeviri yapılıyor henüz bitmemiştir tahminime göre :) Yeni duyuru yapılmış. Ben ingilizce altyazı ile izledim. Rica ederim. İyi seyirler :)

@2zler :)) Daha neler var filmde. Benimde sevdiğim oyuncular olunca hemen izledim. Sang-woo Kwone dram filmlerinde iyi oynuyor. Bu arada Ryeo-won Jeong kadar hem güzel hem de çirkin olmayı başarabilen başka oyuncu var mıdır bilmiyorum :)

MOR dedi ki...

Evet dramalar Korenin iyi oyuncularına yakışıyor gerçekten. Ve ben Koreli bir oyuncu dramlarda iyi oynuyorsa başarılı diyorum. :)

Ryeo-Won'u sanırım genelde ikinci planda görüyoruz. Kötü roller falan diycem ama ilişki dizilerinde en kötü taraf bile sonunda terk edip gidiyor sessizce. :D

Yorum Gönder

Newer Posts Older Posts