14 Ekim 2011 Cuma

Mr. Popper's Penguins (2011)





Thom Popper'ın babası seyahat etmeyi seven maceraperest bir adamdır. Gittiği her yerden oğluna telsiz radyo aracılığıyla mesajlar yollamaktadır. Yıllar geçer ve artık babası gittiği yerden dönmez. Thom büyümüş ve iş adamı olmuştur. İşi eski gayrimenkulleri sahiplerinden alıp kendi şirketlerine dahil etmek ve yerlerine çok daha ihtişamlı yapılar inşaa ettirmektir. Günlerden bir gün kapısına bir kargo gelir. Soğuk bir depolama sandığıdır bu.


İçinde ise neredeyse donmuş bir penguen vardır. En azından Thom ilk görüşte öyle zannetmiştir. Sonra canlı olduğunu fark ettiğinde tam bir curcuna başlayacaktır. 

Bazı yerlerinde daha doğrusu çok az yerinde gülebildiğim bir komedi filmiydi. Klasik amerikan aile sorunları, ergen kız çocuğunun tafraları vs. Fimde kullanılan penguenlerin bazıları gerçek bazılarıysa animasyondu. Genel olarak animasyon olanlar kullanılmış. Çok az yerde gerçek penguen vardı. Çoğu zaman çok sırıtmış bu animasyonlar. Basit bir kurgusu olan çerezlik bir film.


Sizin için filmin komik bazı yerlerinden gif yaptım.



Burada Thom işe giderken küvetin içine bıraktığı penguenin musluğu açması yüzünden eve geldiğinde bu sürprizle karşılaşıyor :)


Buradaysa sabah uyandırma servisi :)


Penguenlerin tepkilere dikkat!! :)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Hımm, ilk duyuşum. Ama ilgimi çekti aslında... Buz Devri ve Neşeli Ayaklar'dan sonra duyduğum ilk penguenli film. :D Güzel bir şeye benziyor ama animasyonlar dediğiniz gibi çok sırıtıyorsa pek de izlemek isteyeceklerimden değil. Bu arada bir şey sorabilir miyim? Sondaki spoiler'ı nasıl koyuyorsunuz? Ben de bloguma koymak istiyorum ama bulamadım onu... :( Yardım ederseniz çok sevinirim. Yazı için de ellerinize sağlık. ^^

Neo dedi ki...

Yorum için teşekkürler :) Spoiler için kod kullanmanız gerekiyor. Yazıyı yazarken HTML kodlarına girmeniz lazım. Ekleyeceğiniz yeri bulup şu sayfadaki kodların arasına eklemeniz gerekiyor. http://groups.google.com/a/googleproductforums.com/forum/#!category-topic/blogger-tr/genel-sorular/uSvLcFllkQw

Buraya İçerik yazan yere yazı veya resimi ekleyeceksiniz. Önce kodları ekleyip sonra yazıyı veya resmi eklemeniz zor olur. O yüzden önce yazınızı ve resimleri tamamlayın. Sonra onları Buraya İçerik olan yazının yerine yapıştırın. Linkleri Göster yazısını da Spoiler olarak değiştirebilirsiniz :)

Yorum Gönder

Newer Posts Older Posts