9 Temmuz 2011 Cumartesi

"Midas" (2011)





Normal işlerinde olan kendi çapında insanlar olan Lee Jeong yun ile Kim Do hyun'un hayatları Kim Do hyun'un açgözlülüğü yüzünden çıkmaza girecektir. Ülkenin en zengin iş adamlarından birinin çocuklarından olan Yu In hye Kim Do hyun'u işe alır. Yu In hye'nin işi zor durumdaki şirketleri alıp yüksek fiyatlara satmaktır. Bir nevi manipülasyon yapıyordur. Bu dolandırıcılıkları sayesinde paraya para dememeye başlamıştır. Yu In hye ve Kim Do hyun'un açgözlülüğü geçmişten gelen bazı kötü olaylardan kaynaklanmaktadır.

İkili kısa sürede iyi anlaşmaya başlayacaktır. Fakat öyle bir an gelecektir ki işler çıkmaza girecek ve In hye Do hyun'u satıp kendini kurtaracaktır. Hapise düşen Do hyun ondan öcünü almak için her şeyi yapacaktır.

İntikam ağırlıklı bu diziyi başrollerdeki Mi Jung Lee için izlemeye başlamıştım ama çok sönük bir oyunculuk çıkarmış. Genelde olaylar diğer karakterler etrafında dönüp durdu. Gumiho'da izlediğimiz Min-wu Noh ile dizide aralarında iyi bir arkadaşlık olacaktır. Yine Secret Garden'da oynayan sekreter (Seong-oh Kim) Kim'de bu dizideydi. Kim Do hyun'un kardeşi olarak. Ortalamanın biraz üstü bir dizi olmuş.

0 yorum:

Yorum Gönder

Newer Posts Older Posts